Печено червено и жълто цвекло със сирене фета върху канапе от рукола, овкусено с портокалов винегрет

image

Порции: 2 порции (пълен размер)

За салатата:

Червено цвекло 1 бр
Бейби жълти цвекла 2 бр
Рукола 50гр
Сирене фета 100гр
Листа от бейби цвекло (за декорация) ~

За винегрета:

Сок от портокал 30мл
Зехтин 60мл
Сироп от агаве 10мл
Сол и пипер на вкус ~

Презентация:

1) Направете канапе от руколата.
2) Отгоре поставете шайбите червеното цвекло, застъпвайки се. Наредете жълтото цвекло около червеното.
3) Поставете сиренето фета около и върху цвеклото.
4) Декорирайте с листата от бейби цвекло.

image
image

Начин на приготвяне: