Салата с азиатски октопод

Порции: 4 порции (пълен размер) / 8 порции (½размер)
Време за подготовка: 30 минути
Общо време: 8 часа
Съставки:
За бланширането на октопода:
Марината за готвене:
Чипс:
Дресинг:
Салата:
Презентация:
1) Вземете сварената глава на октопода и нарежете фино, на малки парченца;
2) Добавете нарязаната глава към салатките и внимателно ги смесете, за да не нараните листата;
3) Внимателно вземете малка шепа салатки и ги поставете в средата на чинията, образувайки малка могила.
4) Вземете пипалото на октопода и го поставете върху могилата от смесени листа.
5) Украсете с пармезан туйлите по хубав декоративен начин, както ви харесва.
6) Поръсете малко от дресинга около чинията.
7) Добавете малко тогараши, по свой вкус.
1 част:
2 част:
3 част:
4 част:
5 част: